Samarbeidspartnere

PowerOffice

Vi gir deg tilgang til web-basert regnskapssystem med alle funksjoner som fakturering, lønn, dokumentarkiv og selvsagt regnskap og alle rapporter. Inngående fakturaer godkjennes elektronisk av deg og betales (remitteres) rett fra systemet. Reiser du mye er sky-basert reiseregningssystem integrert, enkelt og papirløst.

De fleste offentlige oppgaver (omsetningsoppgave, A-melding, årsregnskap, ligningsdokumenter) kan sendes direkte fra systemene til Altinn

Gå til PowerOffice her

Tripletex

Tripletex er et brukervennlig regnskapssystem, som gir fleksible løsninger og automatiserte rutiner slik at vi som regnskapsbyrå kan gi deg som kunde god økonomisk rådgiving. Norse har inngått et samarbeid med Tripletex og våre ansatte er Tripletex sertifisert.

Gå til Tripletex her

Norse Regnskap og Rådgiving AS

Norse Regnskap & Rådgiving er etablert av fire partnere med variert bakgrunn og lang erfaring på sine fagfelt. Med kompetanse innen økonomi, jus og forsikring tilbys et helhetlig regnskaps- og rådgivingsprodukt til markedet. To av partnerne våre har i tillegg betydelig kunnskap om og erfaring med gründer- og oppstartsvirksomhet.

Kontakt oss

Kontorhuset Asker
Hagaløkkveien 13
1383 Asker

(+47) 970 80 150

post@norserr.no

Meny

© Norse Regnskap og Rådgiving AS | Org. nr. 928027651
Les vår personvernserklæring | Les om informasjonskapsler
Firmaattest fra Enhetsregisteret | Konsesjon fra Finanstilsynet

Design og utvikling Geekr