Årsoppgjør

Årsoppgjør

Skal du levere årsregnskap og skattemelding? Vi har kunnskapen og verktøyet til å hjelpe deg med avstemming av regnskapet, utarbeidelse av offisielt regnskap og levering av skattemelding.

Alle aksjeselskap er pålagt å utarbeide og sende inn offisielt årsregnskap med noter, i tillegg til årsberetning (kun store foretak). Årsregnskapet skal sendes til Regnskapsregisteret innen en måned etter det er fastsatt av Generalforsamlingen, men ikke senere enn 31. juli.

I tillegg til årsregnskapet hjelper vi deg selvfølgelig med skattemeldingen, næringsoppgaven, samt alle andre aktuelle skatteskjemaer. Frist for levering av skattemeldingen er 31. mai.

Der det er aktuelt samarbeider vi med selskapets revisor for å gjøre ferdigstillelsen av årsoppgjøret mest mulig effektivt for deg.

Vi kan hjelpe deg med å løpende holde selskapets aksjebok ajour hva gjelder endringer i aksjonærer, aksjekapital, aksjeklasser mm. Videre kan vi holde oversikt over hendelser som utbytteutbetalinger, kapitalendringer, fusjon, fisjon. Dette er opplysninger som skal rapporteres samlet via Aksjonærregisteroppgaven til Skatteetatens aksjonærregister innen 31.januar hvert år.

Våre kontorer

Vi holder til i Asker og Namsos men hjelper kunder fra hele landet

Regnskapssystem

Vi bruker Tripletex og PowerOffice som våre hovedverktøy

Ingen papirer, alt tilgjengelig alltid. Du får den tilgangen du ønsker og kan være online med regnskapet ditt hele tiden, via app på telefon eller pc/mac.

Nettopp derfor er Tripletex og PowerOffice en av landets mest brukte løsninger for regnskap, lønn og fakturering – både blant de som er i startgropa og de som allerede holder god fart.

Les mer

Norse Regnskap og Rådgiving AS

Norse Regnskap & Rådgiving er etablert av fire partnere med variert bakgrunn og lang erfaring på sine fagfelt. Med kompetanse innen økonomi, jus og forsikring tilbys et helhetlig regnskaps- og rådgivingsprodukt til markedet. To av partnerne våre har i tillegg betydelig kunnskap om og erfaring med gründer- og oppstartsvirksomhet.

Kontakt oss

Kontorhuset Asker
Hagaløkkveien 13
1383 Asker

(+47) 970 80 150

post@norserr.no

Meny

© Norse Regnskap og Rådgiving AS | Org. nr. 928027651
Les vår personvernserklæring | Les om informasjonskapsler
Firmaattest fra Enhetsregisteret | Konsesjon fra Finanstilsynet

Design og utvikling Geekr