Rådgiving

Rådgiving

Ønsker du å bruke oss som en sparringspartner i din bedrift? Vi bistår gjerne med rådgiving innen etablering av selskaper, regnskapsanalyse, budsjettering, likviditetsstyring og skatt. Dersom bedriften har behov for bistand av mer juridisk karakter, vil vi også kunne bistå med dette gjennom vår egen advokat. 

Vi er opptatt av å ta oss tid til å bli kjent med deg og din bedrift, slik at vi sammen med deg kan være en bidragsyter til at selskapet har en sunn og god økonomistyring. Målet vårt er å stå deg nær og være din naturlige sparringspartner.

Som bedrift i et samfunn som stadig er i endring, med økte rapporterings- og myndighetskrav, er vi opptatte av å følge deg og lose deg trygt gjennom de endringsprosessene du står ovenfor. Vi hjelper deg med å løfte blikket slik at du enklere skal kunne se, og få en forståelse for din økonomiske utvikling. Ofte kan et blikk utenfra gjøre at vi sammen oppdager nytt potensial – både for utvikling, spissing av kjernekompetanse og økt lønnsomhet.

Sammen skal vi jobbe fremtidsrettet gjennom å se dine muligheter i markedet og bransjen du operer i.

Noen av våre rådgivingstjenester:

  • Etablering, endring og avslutning av selskaper
  • Regnskapsanalyse og rapportering
  • Utarbeiding av budsjett og prognoser
  • Likviditetsstyring
  • Juridiske tjenester

Våre kontorer

Vi holder til i Asker og Namsos men hjelper kunder fra hele landet

Regnskapssystem

Vi bruker Tripletex og PowerOffice som våre hovedverktøy

Ingen papirer, alt tilgjengelig alltid. Du får den tilgangen du ønsker og kan være online med regnskapet ditt hele tiden, via app på telefon eller pc/mac.

Nettopp derfor er Tripletex og PowerOffice en av landets mest brukte løsninger for regnskap, lønn og fakturering – både blant de som er i startgropa og de som allerede holder god fart.

Les mer

Norse Regnskap og Rådgiving AS

Norse Regnskap & Rådgiving er etablert av fire partnere med variert bakgrunn og lang erfaring på sine fagfelt. Med kompetanse innen økonomi, jus og forsikring tilbys et helhetlig regnskaps- og rådgivingsprodukt til markedet. To av partnerne våre har i tillegg betydelig kunnskap om og erfaring med gründer- og oppstartsvirksomhet.

Kontakt oss

Kontorhuset Asker
Hagaløkkveien 13
1383 Asker

(+47) 970 80 150

post@norserr.no

Meny

© Norse Regnskap og Rådgiving AS | Org. nr. 928027651
Les vår personvernserklæring | Les om informasjonskapsler
Firmaattest fra Enhetsregisteret | Konsesjon fra Finanstilsynet

Design og utvikling Geekr