Regnskap og Lønn

Regnskap og Lønn

Stjeler regnskap og lønn tid fra andre viktige oppgaver? Vi hjelper deg – slik at du kan konsentrere deg om egen kjernevirksomhet! Du velger hvor mye av regnskapet du vil sette bort til en erfaren regnskapsfører, og hvor mye du vil gjøre selv.

Vi skreddersyr løsninger for deg og bidrar til at du skal få full oversikt over økonomien i din bedrift. Vi er opptatt av god kommunikasjon og effektivitet. Gjennom fleksible løsninger, gode systemer og samarbeidspartnere sørger vi for at bokføring, avstemming og dokumentasjon, mva-melding, remittering, fakturering, og oppfølging av fordringer skjer smidig og effektivt.

Du velger selv hvor mye du ønsker at vi hjelper deg med, og vi er opptatt av at du gjennom vårt samarbeid opplever at regnskapet er i gode hender. Vi ønsker å hjelpe deg bort fra tungvinte og manuelle prosesser ved å skape effektivisering og sømløshet gjennom skybaserte systemer. Ved å la oss gjøre regnskapet for deg er du garantert en regnskapsfører som er opptatt av kvalitetssikring, som holder seg oppdatert på regnskapsfaget og som er genuint interessert i deg som kunde.

Dine ansatte er viktig også for oss og en av de viktigste oppgavene du har som arbeidsgiver er lønnskjøring. Lønn kan være tidkrevende og fordrer at man til enhver tid holder seg oppdatert på de lover og regler som gjelder. Ved å la oss tilby deg våre lønnstjenester vil du gjøre virksomheten mindre sårbar. Vi sørger for at dine ansatte får utbetalt riktig lønn til rett tid og vi hjelper deg med å sikre korrekt og rettidig innrapportering til myndighetene. Dette bidrar til å skape trygghet for dine ansatte og for deg som arbeidsgiver.

Våre lønnstjenester:

  • Lønnskjøring og lønnsutbetaling
  • Innrapportere lønn og andre ytelser, skattetrekk og grunnlag AGA (a-melding)
  • Administrasjon av refusjoner fra NAV
  • Reiseregninger og utlegg
  • Administrasjon av personforsikringer, som yrkesskadeforsikring, ulykkesforsikring, helseforsikring m.m
  • Administrasjon av OTP/pensjon

Våre kontorer

Vi holder til i Asker og Namsos men hjelper kunder fra hele landet

Regnskapssystem

Vi bruker Tripletex og PowerOffice som våre hovedverktøy

Ingen papirer, alt tilgjengelig alltid. Du får den tilgangen du ønsker og kan være online med regnskapet ditt hele tiden, via app på telefon eller pc/mac.

Nettopp derfor er Tripletex og PowerOffice en av landets mest brukte løsninger for regnskap, lønn og fakturering – både blant de som er i startgropa og de som allerede holder god fart.

Les mer

Norse Regnskap og Rådgiving AS

Norse Regnskap & Rådgiving er etablert av fire partnere med variert bakgrunn og lang erfaring på sine fagfelt. Med kompetanse innen økonomi, jus og forsikring tilbys et helhetlig regnskaps- og rådgivingsprodukt til markedet. To av partnerne våre har i tillegg betydelig kunnskap om og erfaring med gründer- og oppstartsvirksomhet.

Kontakt oss

Kontorhuset Asker
Hagaløkkveien 13
1383 Asker

(+47) 970 80 150

post@norserr.no

Meny

© Norse Regnskap og Rådgiving AS | Org. nr. 928027651
Les vår personvernserklæring | Les om informasjonskapsler
Firmaattest fra Enhetsregisteret | Konsesjon fra Finanstilsynet

Design og utvikling Geekr